Slagerij De Bruin

Slagerij De Bruin

Nieuw in de winkel: luxe hapjes

Onze slagerij biedt een selectie van de meest verfijnde luxe hapjes aan voor al uw feestelijke gelegenheden of gewoon voor een lekkere snack. Onze hapjes zijn gemaakt van de beste kwaliteit ingredi├źnten en worden met de grootste zorg bereid. Onze slagers selecteren alleen de beste stukken vlees en ingredienten om deze te┬ábereiden met de grootste zorg.

Onze hapjes zijn perfect voor feesten, recepties, borrels, en zijn ook geschikt voor on-the-go snacks. Niet alleen heerlijk, maar ook een waar visueel spektakel! Vanaf 60 stuks al verkrijgbaar. Neem contact met ons op of kom langs in de winkel voor het volledige aanbod. Hieronder een paar voorbeelden van de heerlijke hapjes die bij ons met passie worden bereid.

Uit eigen keuken

Mini broodje brie
Mini pita met pulled chicken
Spiesje mozarella, tomaat en basillicum met evt. pepperoni
Gevulde eieren
Broodje filet americain
Broodje zalm
Wrap met carpaccio
Saucijzenhapjes
Gevuld stokbrood
Carpaccio
Vitello tonatoBorrelplank

Om te zorgen dat de borrel niet op een lege maag valt, hebben wij een unieke borrelplank samengesteld. Natuurlijk gemaakt met onze eigen ambachtelijke tapashapjes, van verse stukjes worst tot fijne blokjes kaas. Dit is een plankje voor de echte levensgenieters. Veel variatie, maar vooral lekker en vers. Daar letten wij op bij het maken van de borrelplank. Zo proeft u kwaliteit zoals alleen bij een echte ambachtsman kan leveren!


Bestel online Neem contact op