Slagerij De Bruin

Slagerij De Bruin

Slagerij de Bruin

Ambachtelijke service en kwaliteit

Het assortiment van Slagerij De Bruin is heel divers. Vanzelfsprekend vindt u bij ons het beste rund-, varkens- en kippenvlees, maar ook kunt u bij ons terecht voor diverse kruidenierswaren om uw vleesmaaltijd nog lekkerder te maken. Daarnaast hebben wij ook de lekkerste Noord-Hollandse kazen voor u op de plank en het lekkerste brood dat in De Lier wordt gebakken.

Bestel online Neem contact op


Bekijk onze weekaanbiedingen​​​​​​​Wij zijn op zoek naar echte vleesliefhebbers!

Het is druk in de slagerij, daarom zijn wij op zoek naar verkoopmedewerkers voor de zaterdagen en in de vakanties die ons komen helpen in de winkel! Als teamlid ben je verantwoordelijk voor het snijden, portioneren en verpakken van vlees, het geven van advies aan klanten en het schoonhouden van de werkruimte. Samen met het team zorg je voor een goede werksfeer en tevreden klanten.Ervaring is niet nodig, als jij maar gemotiveerd en leergierig bent!
Wij bieden een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden.
Natuurlijk hoort daar ook iedere werkdag een gratis lunch bij van onze overheerlijke specialiteiten.

Ben jij een echte foodie en heb je altijd al willen werken in een slagerij? Neem dan contact met ons op.


 Neem contact op


Ontdek de Delflander

Ambachtelijk gemaakte kaas met een heerlijk streekeigen karakter.

Onder de rook van de grote steden Rotterdam, Delft en Den Haag ligt het groene Midden-Delfland. In deze groene oase wordt het beeld nog altijd bepaald door gras en koeien. In dit mooie gebied vindt je ook de oorsprong van de Delflander.

 Lees meer

Spaaractie

Bij Slagerij de Bruin zien we u graag terug. Daarom is het nu mogelijk om te sparen voor GRATIS 500 gram leverworst of 500 gram gekookte worst. Hoe sparen we? Heel simpel! Bewaar de kassabonen van uw aankopen van de slagerij. Heeft u meer dan € 300,- aan kassabonnen? Dan is het tijd voor uw cadeau!

​​​​​​​


Cadeaubon

In onze slagerij is het mogelijk om voor ieder gewenst bedrag een cadeaubon aan te schaffen. Een heerlijk cadeau! Want niets is toch beter dan lekker eten? Als het even kan samen natuurlijk. Wij zijn u graag van dienst.