Slagerij de Bruin heeft elke dag ook heerlijke specialiteiten. Of het nu een Gourmet schotel is, of een BBQ pakket, we hebben het in huis voor u. Zelf zijn we ook enorm fan van Epikourios Olijfolie en braden graag ons vlees hierin. Deze olijfolie is ook bij ons te koop. Maar… onze huisgemaakte erwtensoep, tja, daar rijden mensen voor om. Kom ook halen!

Moeite om overdag langs te komen? Bel of mail uw wensen aan ons door en we maken een afspraak hoe laat u uw bestelling kunt afhalen.

De Gourmet Specialist van het Westland

Slagerij De Bruin biedt u een ruime sortering Gourmetpaketten, samengesteld met het fijnste vlees. Voor de grote en voor de kleine eter. Uitbreiden met uw favoriete vleessoort is altijd mogelijk. En met het Gourmet extra-pakket heeft u alle ingrediënten voor een geslaagde gourmetparty in een keer in huis.

Bij uw gourmet, fondue of steengrill hoort natuurlijk een uitgelezen wijn. Samen met de bekende Lierse wijnhandel Poot Agenturen hebben wij drie heerlijke wijnen voor u geselecteerd:

Claude Val Rouge – Claude Val Rosé – Claude Val Blanc
Deze wijnen zijn vanzelfsprekend als extra bij elke door u geselecteerde schotel te bestellen.

Geen tijd om overdag langs te komen? Bel of mail uw wensen aan ons door en we maken een afspraak hoe laat u uw bestelling kunt afhalen. Uit oogpunt van hygiëne mogen wij uw (Gourmet) bestelling niet meer aanvullen!

Lekkere salades voor elke gelegenheid. Natuurlijk ook bij de BBQ!

Luxe salade, kip of vlees schotel

€ 2,90 p.p.

Luxe salade, zalm

€ 3,75 p.p.

BBQ-salade, alleen vlees of kip

€ 1,90 p.p.

 

Jaarlijks kookt Slagerij De Bruin duizenden liters erwtensoep.

Te lekker om te laten staan. Elke dinsdag vers bereid met lekkere rookworst, heerlijk spek, prachtig varkensvlees en verse groenten. De ambachtelijke slagers van De Bruin staan garant voor een uitstekende smulmaaltijd!

Natuurlijk dagelijks diepgevroren verkrijgbaar, maar op dinsdag tussen 16.00 en 17.00 uur mag u met uw eigen pan binnenstappen en dan scheppen de slagers van De Bruin deze vol met heerlijk verse snert!

De Barbecue Specialist van het Westland

Slagerij De Bruin biedt u een ruime sortering Barbecuepaketten, samengesteld met het fijnste vlees. Voor de grote en voor de kleine eter. Uitbreiden met uw favoriete vleessoort is altijd mogelijk. En met het Barbecue extra-pakket heeft u alle ingrediënten voor een geslaagde barbecuetparty in een keer in huis.

Bij uw barbecue hoort natuurlijk een uitgelezen wijn. Samen met de bekende Lierse wijnhandel Poot Agenturen hebben wij drie heerlijke wijnen voor u geselecteerd:

Claude Val Rouge – Claude Val Rosé – Claude Val Blanc
Deze wijnen zijn vanzelfsprekend als extra bij elke door u geselecteerde schotel te bestellen.

Geen tijd om overdag langs te komen? Bel of mail uw wensen aan ons door en we maken een afspraak hoe laat u uw bestelling kunt afhalen. Uit oogpunt van hygiëne mogen wij uw (Gourmet) bestelling niet meer aanvullen!

Verstegen Pure

Lekker verantwoord!

Het lekkerste vlees gaat het beste samen met de lekkerste kruiden. Daar maakt Slagerij De Bruin dan ook, daar waar nodig, graag gebruik van. Over de keuze van de kruiden, daar is ook goed over nagedacht!

Verantwoord en lekker gaan heel goed samen. Dat bewijst Verstegen Pure, een serie producten zonder MSG, declarabele allergenen, fosfaten en met een minimale zoutreductie van 20% t.o.v. standaard Verstegen producten. Verstegen Pure sluit naadloos aan op de trend van de bewuste consument. Alleen natuurlijke smaakversterkers worden gebruikt om producten hun eigen unieke smaak te geven. Met het Pure label worden alle producten die aan deze voorwaarden voldoen, duidelijk herkenbaar.
Verstegen Pure is het antwoord op gezondheidstrends, op de internationale behoefte van zoutreductie in producten en op de toenemende voedselallergieën en glutenintolerantie. En vormt de basis voor alle nieuwe ontwikkelingen van Verstegen. Lekker verantwoord met Verstegen Pure.

Geen declarabele allergenen
De toenemende voedselallergieën en glutenintolerantie zijn ontwikkelingen waar rekening mee gehouden moet worden. Veel voorkomende allergieën zijn reacties op koemelk, kippenei, vis, schaal- en schelpdieren, noten, pinda, soja, appel of sesamzaad. Daarom bevatten de Pure producten van Verstegen geen declarabele allergenen, zoals:

  • Glutenbevattende granen Schaalvruchten
  • Schaaldieren Selderij
  • Eieren Mosterd
  • Vis Sesamzaad
  • Aardnoten
  • Zwaveldioxide en sulfiet
  • Soja Lupine
  • Melk Weekdieren
  • MSG-vrij

MSG (Natriumglutaminaat ) is wellicht de bekendste smaakversterker op de markt. Bij overdosering kan een allergische reactie optreden bij een hiervoor gevoelige groep mensen. De Verstegen Pure producten zijn vrij van MSG.

Vrij van fosfaten
Fosfaten zijn er in verschillende soorten met verschillende eigenschappen. Omdat ze onder de zogenaamde E-nummers vallen, staan fosfaten steeds negatiever in de aandacht. De Verstegen Pure producten bevatten daarom ook geen fosfaten.

Zoutreductie
Met het Verstegen Pure label reduceert Verstegen ook het zoutgebruik in eindproducten. Een logische ontwikkeling. Te veel natrium kan zorgen voor een verhoogde bloeddruk, met hart- en vaatziekten als mogelijk gevolg. De producten die onder het Pure label vallen, zorgen daarom dat eindproducten minimaal 20% minder zout bevatten (mits de receptuur wordt gevolgd).

Kijk voor meer informatie op www.verstegen.nl