Het assortiment van Slagerij De Bruin is heel divers. Vanzelfsprekend vindt u bij ons het beste rund-, varkens- en kippenvlees, maar ook kunt u bij ons terecht voor diverse kruidenierswaren om uw vleesmaaltijd nog lekkerder te maken. Daarnaast hebben wij ook de lekkerste Noord-Hollandse kazen voor u op de plank en het lekkerste brood dat in De Lier wordt gebakken.

Moeite om overdag langs te komen? Bel of mail uw wensen aan ons door en we maken een afspraak hoe laat u uw bestelling kunt afhalen. Uit oogpunt van hygiëne mogen wij uw bestelling niet meer aanvullen!

Wij selecteren voor u het beste scharrelvlees

Topkwaliteit Zeeuws scharrelvarken

Ambachtelijk lekker
Het Zeeuws scharrelvarken wordt gehouden op een milieu en diervriendelijke wijze, op een strobed in een ruime luchtige stal met uitloop naar buiten. De stal is aangepast aan de varkens! De biggetjes beschikken over een verwarmd strobed. De basis voor dit varken is het Nederlandse landvarken en het Yorkshire varken. Het is bijzonder dat de varkens zelf bepalen wanneer ze naar buiten willen. Door de open opzet van de stallen is er volop daglicht wat zorgt voor een natuurlijk dag- en nacht ritme.

“We zijn ontzettend trots en blij dat we dit mooie product nu voor u in ons assortiment op kunnen nemen. Een (h)eerlijk stukje vlees voor een eerlijke prijs!”

Het vlees is van absolute topkwaliteit!
Gegarandeerd zuiver van smaak en antibiotica vrij. De dieren hebben een goed en lui leven, ze groeien rustig op, waardoor ze langer leven. Het voer bestaat voornamelijk uit graan, stro en soja en wordt voor een belangrijk deel geteeld op eigen land, bovendien hebben de dieren vrij toegang tot het voedsel en water. Het vlees is mooi droog, goed van structuur en erg lekker. Tevens ontvangt de boer een eerlijke prijs. Elk moment van de dag kunt u een kijkje nemen in de stal via een webcam op www.hetzeeuwsescharrelvarken.nl.

Er zijn heel veel soorten vlees die zo hun eigen bereidingswijze kennen. Hier vindt u enkele tips, maar wilt u meer weten, vraag er gewoon even naar in de winkel. Wij vertellen u er graag alles over!

  • Noord-Hollandse kaas
  • Brood

Slagerij De Bruin heeft een grote sortering producten om uw gerechten helemaal af te maken. Kom eens langs en kijk eens in onze schappen.

Nu ook elke zaterdag Pistolet Gezond … Lekker!

Moeite om overdag langs te komen? Bel of mail uw wensen aan ons door en we maken een afspraak hoe laat u uw bestelling kunt afhalen. Uit oogpunt van hygiëne mogen wij uw bestelling niet meer aanvullen!